A Man Called Otto, de nieuwste film van Tom Hanks komt naar Netflix (2024)

Streaming

Irma Tomas

&nbsp · &nbsp

A Man Called Otto, de nieuwste film van Tom Hanks komt naar Netflix (1)

A Man Called Otto

Delen

De tragikomedie A Man Called Otto draaide dit voorjaar nog in de bioscoop en staat al op 9 augustus op Netflix. Dat is snel! Tom Hanks speelt de hoofdrol als oude zeur.

Otto Anderson is een norse weduwnaar die niets moet hebben van de buitenwereld. Hij doet vooral lelijk tegen iedereen. Dat verandert langzaam wanneer een jong Mexicaans gezin tegenover hem komt te wonen. Marisol, haar man en twee dochtertjes en Otto worden zelfs vrienden en dat zet een streep door Otto's plan om er snel een einde aan te maken.

Grappig weetje: zoon Truman Hanks speelt de jonge Otto.

A Man Called Ove

A Man Called Otto is een remake van de Zweedse film A Man Called Oveuit 2015 die een Oscarnominatie in de categorie ‘Beste buitenlandse film’ in de wacht sleepte.

Clint Eastwood

Het verhaal van chagrijnige oude man die verandert door een nieuwe vriendschap is niet nieuw. O.a. Clint Eastwood deed het al eens in Gran Torino, maar zo'n rol kun je natuurlijk ook best aan Tom Hanks overlaten.

Dit is de trailer:

Tags en meer informatie

A Man Called Otto Netflix tom hanks
Alle tips

A Man Called Otto, de nieuwste film van Tom Hanks komt naar Netflix (2)

Partnerbijdrage

BBC First zendt de veelgeprezen nieuwe komische thrillerserie TrueLove uit

Heb je zin in een spannende serie waarbij je ook nog eens kunt lachen? Dan zit je met de nieuwe komische thrillerserie TrueLove bij BBC First helemaal goed.

Lees verder

Tip Dwars door de Lage Landen Vanavond20:17 - 21:06 · Informatief Tijdens zijn wandeltocht in Dwars Door de Lage Landen hoort Arnout Hauben een leeuw brullen in het Drentse bos. Hij volgt het geluid en komt terecht in een asiel waar getraumatiseerde dieren van over de hele wereld een nieuw thuis vinden.
Tip Code van Coppens Vanavond20:27 - 21:35 · Amusem*nt Steven en Jamie Kazàn strijden in deze nieuwe aflevering van Code van Coppenstegen rapper Donnie en volkszanger Ammar in een vorstelijke escaperoom. Om het leven van de koning te redden, moeten zij zijn hart naar een medicijnman in de jungle brengen.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 21:57 Dit zijn alle finalisten van Make Up Your Mind 2024 21:47 Make Up Your Mind 2024: Deze BN'ers schitterden als dragqueen in de halve finale 16:31 Prinsessen vertellen voor de camera hoe het met hen gaat 10:15 Lucky TV is terug voor alle liefhebbers van de Videoland-serie Máxima 10:03 Frank Lammers kruipt in de huid van Willibrord Frequin in serie Máxima
De tv van gisteren Meer tv 28 apr De TV van gisteren: Popquiz Oranje onderuit ondanks goedbekeken Koningsdag in Emmen
De nieuwste reviews Meer reviews
START Tot het einde Vanavond23:10 - 23:52 · Informatief De nieuwe serie Tot het Einde volgt zes vrijwilligers die mensen bijstaan in de laatste levensfase. In de start worstelt Suzanne met de vriendschap die ze opbouwt voor Will, die ondanks het naderende einde ook van het leven geniet.
Tip Studio sport live Straks13:12 - 15:13 · Sport Demi Vollering start als de grote favoriet in de Ronde van Spanje, die voor het eerst acht dagen duurt. De renners starten met een ploegentijdrit van 16 kilometer in Valencia. Kan Team SD Worx al een eerste slag slaan?
Tip vtwonen weer verliefd op je huis Vanavond19:28 - 20:27 · Informatief Frans Uyterlinde moet in VTWonen: Weer Verliefd op Je Huisde interieurwensen van Jaap en Wendy bij elkaar zien te brengen. Het stel woont in een huis met allure aan de rand van Den Haag. "Tijd om die allure ook naar binnen te brengen", vindt de stylist.
Tip Vera Vanavond20:00 - 21:58 · Serie Jeannie zat elf jaar in de cel voor een moord die ze niet pleegde. Helaas blijkt haar onschuld pas na haar zelfmoord. De moordenaar leeft nog wel en slaat opnieuw toe. Vera probeert de dader op te sporen.
Tip The Expendables 3 Vanavond20:00 - 22:32 · Film Net als zijn twee voorgangers is The Expendables 3een knallend vuurgevecht met alle grote actiehelden van de afgelopen decennia.
Tip Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides Vanavond20:00 - 22:43 · Film Na drie films leek het erop dat Johnny Depp wel een beetje klaar was met piraat Jack Sparrow. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: vier jaar naAt World's Endverscheen dit vierde deel in dePirates of the Caribbean-serie.
Tip Koningshuis the musical Vanavond20:15 - 20:49 · Serie Al de hele week leven de cast en crew vanKoningshuis the Musical toe naar de honderdste voorstelling en vanavond is het eindelijk zover. De spanning loopt op als Studio avenue juist op deze dag een pikant nieuwtje onthult over Debby en Cor.
Tip Project Rembrandt Vanavond20:23 - 21:22 · Kunst/Cultuur De zes overgebleven amateurschildersvan Project Rembrandt gaan aan de slag met het thema compositie. Inzet is een plek in de halve finale. Ze moeten in deze ronde schilder en regisseur tegelijk zijn. Acteur Roeland Fernhout is gastjurylid.

Toon meer tips

A Man Called Otto, de nieuwste film van Tom Hanks komt naar Netflix (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 6117

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.